Door jou kan ik blijven staan...
Wat is het leven moeilijk als:
Je niet mag blijven wie je bent,
En niet mag worden wat je vormt.
Je moet veranderen…
Door jou voel ik me wie ik ben..
Lieve vriend.. je bent me veel, je bent mijn alles.
Je bent wie je ben.
Ik kan je eindeloos veel bedanken.
Het papier is te klein om te omschrijven,
Maar lieverd, ik zal altijd bij jou blijven..
Ik zal je niet verlaten, ik zal niet van je gaan.
Jij doet er mij voor zorgen dat ik ook in moeilijke periodes kan blijven staan.
Ook nu, een factor van buiten af,
die mij zoveel tegenslag geeft en gaf.
Een schuldgevoel, negatieve gedachten.
Maar jij, jij doet die pijn verzachten.
Lieverd… je bent mijn alles!!!
****hou van jou****
Je stipje..