Ik voel me veilig
Ik wou dat ik kon zeggen
wat er is
ik wou dat ik kon zeggen
wat is er mis?
Wat is er mis met mij?
hoe kom ik zo moe?
Hoe komt dit allemaal..
en hoe komt het dat ik soms zo dom doe?
Al die vragen leiden tot een antwoord
maar het antwoord blijft uit
ik word soms echt gestoord
dat ik weer op die hindernis stuit
Ik ben moe van het doordraaien
van die dromen in mijn hoofd
ik wil ze eruit maaien
maar het is leeg...leeg in mijn hoofd
dan zijn ze ineens weg
want dan ben jij er weer
Dan gaat het weer goed
en snap ik alles weer..
Dan lig ik in jou armen
en val ik in slaap
dan voel ik jou armen die me verwarmen
en is alles weer goed en gaaf
Ik voel me veilig bij jou
ik voel me veilig in jou armen
ik hou van jou
ik voel me veilig!
*,,Hanneke,,*