heb ik al gezegt dat ik moet gaan?
het lot vraagt mij mee op reis ver hier vandaan
de toekomst wil geen tijd meer geven dus
geef me nog een kus
ga door met leven
als ik strax verdwijn
we zullen in gedachten samen zijn
door mij heen loopt ene gedacht
het is de dood die op mij wacht
het leven is zwaar
ik weiger om te bestaan
ik ga strax naar beneden want de hemel heeft argwaan
ik heb te veel misdaan
dit wordt mijn laatste nacht
tenminste dat had ik gehoopt, gedacht
mijn hart wordt dichtgeknepen
was mijn mes nu maar geslepen