terug naar vroeger...
kan je alles terug krijgen...
dat wat je vroeger altijd had?
kan je alles terug krijgen...
dat wat je ooit allemaal bezat?
neej dat kan niet,
want de wereld is veranderd...
jij bent veranderd...
de mensen om jou heen zijn anders.