Als bij een engel
haar vleugels worden afgenomen.
Breekt haar ziel langzaam
tot ze bij de deuren van de hemel staat
Daar worden verloren zielen
van engelen binnen gelaten
en worden ze op wolken
opgetogen tot zielen van het leven
Hun fouten worden vergeven
Hun vleugels worden gemaakt
en hun ringen worden gepoetst
Tot de dag dat verloren zielen van engelen
geheeld zijn en worden zij herennigd tot gods hulpen