2 dagen
Nog 2 dagen
En dan eindelijk zie ik je weer
Ik mis je echt heel erg
De week is bijna voorbij
En steeds als ik er aan denk dat ik je binnen kort weer in mijn armen heb
Komt er een grote glimlach op mijn gezicht
Langzaam gaan de dagen voor bij
Veel te langzaam
Maar nog 2 dagen dan dan ben jij er weer