Jij
Samen liepen we door het bos
Gezellig met zijn 2e
Ik weet niet wie je was
Je was er vaag
We gingen zitten op een omgevallen boom
We hebben er een tijd gezien
Het was een mooie dag
Er liep een hert voor bij
Een mooi groot en sterk dier
Hij at wat gras en plotseling rende hij weg
Waarom wisten we toen nog niet
Toen verschenen ze
Ze pakte me beet
En smeten me op de grond
Ik kreeg en klap
Het werd weer zwart
Ik hoorde je schreeuwen
Maar je stem was onherkenbaar
Ik kwam weer bij
Ik zat vast aan een boom
Ik kon me niet bewegen
Maar er waren geen dingen waar ik mee vast zat
Geen touwen geen kettingen
Niks
Ik kon niet bewegen
Ik kon allen zien
Hoe ze jou blindoekte
Je op de rond trapte
Je helemaal stuk sloegen
Ze zetten je weer overeind
Bloed liep langs je gezicht
Druppels vielen op de grond
Ze lachte
Ze liepen naar mij toe
Pakte mijn hand
Er lechte er een bloem in
Een bloem zo mooi
Blaadsjes zo mooi rood
Zo rood als bloed
De doorn stak weer in mijn hand
Bloed viel op de grond
Ze zijden
Jij zorgt voor het einden
Jij beslist
Ik schrok wakker
Ik wou schreeuwen
Maar het kon niet
Ik hoorde ze nog lachen
En zeggen
Jij beslist
Ik was wakker maar de droom hield niet op