Gesprek
Eingelijk het gesprek gehad
Waar ik al jaren over droomde
Eindelijk heb ik dingen kunnen vertellen
Die ik niet durfte te vragen
Het gesprek heeft mij goed gedaan
En ik hoop jou ook
We hebben allebij wat verteld
Niet waar we allebij even vrolijk van werden
Maar ik vond het erg belangrijk
En ik hoop jij ook
Ik hoop dat we ooit op een dag
Nog zoon gesprek zullen hebben
En ik hoop dat die dag zo snel mogelijk komt
Want nu voel ik de hoop weer komen
Na al die tijd in jou ogen kijkend
En de pijn zien die jij verschuild
Ben ik echt blij dat ik eindelijk iets van jou heb kunnen horen
Van de echte jou
Het was mischien niet veel
Maar het was iets
Ik hoop met heel mijn hart
Dat het een vervolg zo hebben
En dat ik je kan helpen
Waar ik kan helpen
En ik weet nu al
En jij weet dat hopelijk ook
Dat ik er altijd voor je zal zijn
Want wat jij voor mij betekend
Je hebt geen idee hoeveel dat is
En ik zal het nooit kunnen uitleggen
Ik kan altijd bij jou komen
Als er iets is
En ik hoop dat jij weet
Dat je ook altijd naar mij toe kan komen
Als er iets is
Ik hoop dat er ooit nog zoon gesprek zal volgen
En ik hoop snel