de laaste dag
Nog even en ik zie je weer
Nog even en ik heb je weer in mijn armen
Nog even en ik ben bij het meisje waar ik zo ziels veel van hou met heel mijn hart
Dat meisje wat mij altijd weer laat lachen
Wat mij altijd weer vrolijk laat voelen
Waar ik altijd alles bij kwijt kan
Ik ga haar weer zien
De gedachte toverd een glimlach op mijn gezicht
Want dit meisje in mijn lieferd mijn engel mijn schat DE DIEF DIE MIJN HART HEEFT GEJAT!!
En het nog heel lang moet houden
Want zonder haar
Is mijn leven zo eenzaam
Zo kaal
Is mijn hart zo leeg
Zo koud
Zij geeft mij liefde
En een warm gevoel
Zij is de gene waar mijn hart hoort te liggen
En waar het ook ligt