Ik leef als een zomerslang
onbeperkt waarheen sluipend
door jouw gedachtengangen
waar een doel mij tegen houd
Ik kan niet wachten tot de morgen
als ik ontwaken kan uit jouw
dromen waar ik doorvloog
als een engel die jou liet genieten
Van elke vleugel die zij opsloeg
Als een vlucht vogels die zweefden
De dromen en gedachten zweven
door tot mijn denken aan jou
Gewoon tot de momenten dat ik zeggen kan
dat ik zielsveel van je hou voor nu en altijd
Ik zal bidden zodat elk moment blijft duren
Tussen het samenzijn van jou en mij
komt geen vlieg, ook geen dagdroom, ook geen
wens, enkel een doel.
Ons doel.
Samenzijn.
Voor altijd.