Daar sta je dan
Alleen
En koud
Niemand die je ziet
Vraagt hoe het met je is
Of je opwarmt
Daar sta je dan
Eenzaam
En klein
Niemand die om je geeft
De kou
Komt steeds dichterbij
En nog steeds is er niemand
Die voor je zorgt
Om je geeft
Even zijn armen om je heen legt
Je opwarmt
En zorgt dat je weer verder kunt
Daar sta je dan
En niemand staat naast je