Mijn doel:
De dag dat ik werd geboren gaven ze mij een naam..
Hoe ouder ik werd leerde ze me leven..
Ze leerde me lopen,fietsen,samen spelen en delen..
En ik ben zo blij dat ze me die liefde hebben gegeven..
Ze leerde me van goede tijden..
Maar ook van de slechte tijden..
Leerde mij vallen opstaan en weer doorgaan..
Zodat ik niet meer hoefde te lijde..
Zij stuurde me naar school..
Omdat ze vonden dat ik meer dan lopen moest leren..
Ik doe me best..Maar het wilt niet altijd lukken..
Maar ik zou het proberen..
Ik heb geen vrienden nodig,,
Ik kan het heus wel alleen..
Maar ben wel blij dat ik ze heb..
Je hebt altijd wel iemand om je heen..
Ik heb maar een doel..
De wens van mijn ouders behalen..
Dat ik gelukkig ben voor de rest van leven..
Daarom ga ik nu braaf naar school om mijn papieren te halen..