In dit klein harten doosje zit,
geen zilver en ook geen goud,
het is veel kostbaarder,
omdat ik van je houd !
mijn valentijn,het gaat slechts om een woordje,
waar je al zo lang op hebt gewacht,
het houd jou altijd bezig,
overdag en zelfs in de nacht,
Het aller dierbaarste,
wat ik jou kan geven,
is mijn op rechte vriendschap,
voor heel jou leven.
liefs Floortje