Als het moeilijk werd
Zij u altijd doorzetten
Tot de laatste minuut
Heb je er tegen gevochten
Ik vecht nu tegen mijn tranen
En oma probeert met moeite
Door te zetten….
Elke keer als ik een foto zie
Een liedje hoor
Of een bekende uitspraak hoor
Dan kijk ik naar boven
En weet dat jij ook naar beneden
Kijkt en ons helpt om door te zetten.