geen leven zonder jouw,
geen leven zonder mij,
waarom ben jij
niet meer bij mij,
ben ik je dat vooroeg kwijt,
waarom ben je gegaan,
en ik de vriendschap gedaan,
zie ik je ooit nog terug,
zal ik nog hopen?
of moet ik maar verder dromen,
dan is de vriendschap gedaan
maar daar trek jij je toch niks van aan