De stoute kabouter
er was eens een kabouter
in het grote kabouterbos
het was een hele stoute
en hij liep zomaar los
hij plaagde alle anderen
en wou maar niet veranderen
toen kwam er een kabouteragent
die zei:"kom maar mee, vent
jij veroorzaakt altijd een rel
dus bij deze stop ik je in de cel
de stoute kabouter was ten einde raad
en belde bliksemsnel zijn advocaat
maar die kon niet zoveel doen
hij kreeg een boete, maar had geen poen
dus moest hij blijven zitten waar hij zat
totdat iemand een borgsom had
maar niemand wou betalen
dus hij zit er nog steeds
boos en verdrietig te balen
waarom hij zo stout is geweest!