Ik ben bang,
Bang om alleen te zijn,
Bang om pijn te hebben,
Bang om geen liefde te hebben,
Ik ben door bang omringt.
Omringt zonder liefde,
Omringt met pijn,
Ik heb pijn,
Pijn want ik kan je niet vinden.
Ik zoek jou,
Diegene die bij mij hoort,
Ik hou van jou,
Ook al ken ik jou nog niet,
Ik wil jou,
Jij die bij mij hoort.
Ik blijf zoeken,
Zoek jij ook naar mij?.