Momenten van rust
in verzwegen stilte,
mirakels beschreven
in onbekende woorden.
Torenhoge stapels
van dreiging en problemen,
slechts een enkel opgelost
en veel te veel vermeden.
Struikelend ren ik rond,
vallen en weer opstaan,
maar eens zal ik dan toch
in stilte blijven liggen.