Lieverd, dank je voor deze mooie week.
Die bijna elke dag bijzonder leek.
Maandag, donderdag en vrijdag waren zo fijn.
Kon ik maar elke dag met jou gelukkig zijn.
Lieverd, het is niet altijd gemakkelijk geweest.
Tussen jou en mij was het ook niet altijd een feest.
Er was ook wel eens wat aan de hand.
Maar toch hadden en hebben we altijd die speciale band.
Lieverd, eens moet ik doorhakken die knoop.
Anders is alles weg, ook die hoop.
Dan is een ander mij voor.
En als je van haar houdt ga je er met haar vandoor.
Lieverd, maar waarom is die angst zo groot?
Waarom loopt mijn leven zo idioot?
Waarom durf ik niet te zeggen tegen jou.
Dat ik zielsveel van je hou.
Ik hoop dat iemand mij hierbij de kracht kan geven.
En dat ik samen met jou gelukkig mag leven.
En dat jij, ook veel houdt van mij.
Ik zou een kind wezen, zo blij.
31-3-07