tranen
tranen om mijn verdriet
tranen
tranen waarom jij mijn probleem niet ziet
tranen
tranen om mijn pijn
tranen
tranen moeten ze hier zijn?
tranen
tranen uit de lucht
tranen
tranen omdat ik van mijn problemen weg vlucht
tranen
tranen op mijn wang
tranen
tranen omdat ik het allemaal niet aankan
tranen
tranen die van mij weglopen
tranen
tranen omdat ik alleen maar om geluk blijf hopen
tranen
tranen lijken net grote stenen
tranen
tranen waarom men mijn liefde niet willen menen
tranen
tranen omdat ik er niet meer wil zijn
tranen
tranen waarom is het leven niet fijn?