Liefde in allerlei vormen
Liefde in allerlei vormen
Kan je zien in een schilderij of een object
Zie je erin soms ook waarden en normen
Een heel groot project
Wat is liefde
Houden van?
Houden van je geliefde…
Hoe doe je dat dan?
Liefde voor God
Is ook een vorm van liefhebben
Soms is het je lot
En soms moet je er wat voor over hebben
Als je voor iemand meer dan iets voelt
Dan ben je verliefd
Heel veel mensen weten wat ik daarmee bedoel
Soms een geheim, wil je niet dat het wordt doorgebriefd…
Haat en liefde
Staan tegen over elkaar
Haat en Liefde
Vechten en strijd alsmaar
Toch hou je vol
Blijf je van elkaar houden
Heeft het gevecht een bijrol
Maar word je toch van elkaar weggehouden
Dit zijn allemaal vormen
Van de liefde
Ze komen zo even binnenstormen
Dit is onze tentoonstelling over:
Liefde