De lente kan beginne.
De blaadjes vliegend in het rond.
De takken groeien.
De bloemen bloeien.
De vogels zingen
Over allerlei dingen.
Picknick manden in de wei.
Starend naar de lucht.
Vogels vliegen zo vrij.
Leuke dingen, wat je allemaal
Kan verzinnen.
Samen zijn we vrij.