Met valenlijn,lieverd denk ik aan jou,
waarom?,omdat ik van je hou.
Jij bent iemand die staat altijd voor mij klaar,
wat ik je ook zou vragen,nix is bij jou raar.
Al zou ik je vragen,mijn kleding te naaien,
zelfs daar zou jij je hand niet voor omdraaien.
Dag in dag uit,loop jij met 6 honden aan de lijn,
Ik hoor je dan niet klagen,dat is juist zo fijn.
Dan ook nog eens de kinderen,waar jij zorg voor draagt,
Het is echt voor jou nooit te veel wat er wordt gevraagt.
Jij bent de man waar ik van houd,
En jij heb ook nog eens een hart van goud !
liefs Floortje