Ik kan alleen maar huilen
ik weet alleen niet waarom.
Ik kan me alleen maar afvragen
wanneer slaat die bui nu eens om.
Van binnen voel ik alleen verdriet
maar aan de buitenkant zie je dat niet.
Ik voel me zo nerveus en opgejaagd.
Hoe komt dat nou eigenlijk is wat ik mijzelf
al duizend keer heb afgevraagd.
Ben ik overspannen of is het dan toch a.d.h.d.
misschien wel een combinatie van alle twee.
ik ga nu naar een psychiater dat vind ik best wel eng,
omdat andere dan zullen denken dat ik toch een beetje''gek'' ben.
ik heb een vriendin aan wie ik alles vertel,
die mij begrijpt en weet wat ik voel.
Maar raak ik haar niet kwijt als ik haar telkens
met mijn problenen overspoel?
Die angst in mij die gaat niet zomaar weg.
Wat ik ook doe of wat een ander ook zeg.
Ik wil weer gelukkig worden, dat is mijn doel.
Dat kost me veel kracht echt een heleboel.
Maar ik wil dat ik het win,
niet alleen voor mijzelf maar voor ons hele gezin.