Schreeuw om hulp!
Ik schreeuw dat je weg moet gaan,.
Maar bedoel daarmee eigenlijk dat je moet blijven staan!
Ik roep dat je me met rust moet laten,
Dat je, je moet bemoeien met je eigen zaken,
Maar heb je nu echt niet in de gaten
Dat ik eigenlijk om je hulp gil!!
Dat ik het tegenovergestelde roep van wat ik wil!
Zie je dan niet hoe graag ik bij je ben,
Ondanks dat ik van je weg ren!
Heb je dan niet door dat ik ook maar wat roep vanuit wanhoop!
Ik zit gewoon helemaal met mezelf in de knoop!
Je bent echt niet de enige die mij niet begrijpt!
Ik denk dat ik zelf nog het meeste met mij strijd!
Ja ik snap mezelf echt niet meer,.
Weet niet meer wat ik nu precies wil
En wat ik nu eigenlijk voel!
Neej ik snap mezelf denk ik nog minder dan jij.
Van binnen ben ik gewoon 1 grote warboel!
Please help me, haal me weer uit de knoop!
Please haal die warboel uit mijn lichaam
Je moet me echt helpen!!
Want alleen kan ik dit echt niet aan!
Het zal me zo erg helpen als jij er voor mij bent!
Je weet niet hoe hard ik je nodig heb op dit moment!
Alleen red ik het gewoon echt niet!
Daarvoor heb ik te veel pijn en verdriet!
Ja Ik heb je hulp nu zo hard nodig!
Maar ik durf het niet te vragen.
Jij hebt me je hulp namelijk al eens geboden,.
Maar toen heb ik het ruw afgeslagen.
Eigenlijk had ik je hulp toen ook al nodig.
Maar ik wilde dat nog niet zien!
Nu is het zo erg, dat ik zelfs mezelf
niet meer voor de gek kan houden!
Daarom vraag ik je,
wil je me toch nog helpen
..................
Misschien?