Nog maar heel even,
en het gevoel van een kus.
Nog maar heel even,
dan is er rust.
Nog maar heel even,
dan ben ik weg.
Nog maar heel even,
een hele lange weg.
Voor jou doe ik alles,
voor jou kom ik terug.
Veel zal er veranderen,
van mijzelf tot jou.
Veel kom ik tegen,
maar jou blijf ik trouw.
Maar ik blijf mezelf,
en hoevaak ik ook weg ben
hoevaak ik ook treur..
Kom altijd terug.
Dikke zoen