Lieve zus, lieve broer
Wie kan mij de weg tonen
naar één van de mooiste regenbogen
wie kan mij de richting wijzen
waar jullie al die tijd gelukkig mogen verblijven
wie kan mij een route schetsen
naar het noorden, oosten, zuiden of westen
wie zet me op de goede baan
om in één trip naar jullie toe te gaan
wie kan mij zijn GPS eventjes lenen
zodat ik zonder hindernissen in de lucht kan zweven
maar spijtig genoeg kan niemand mij sturen
waar ik zo graag zou komen gluren
en hoe hard het me ook spijt
niets kan me helpen … alleen de tijd
want de tijd zal me ooit tonen
waar we weer samen kunnen wonen
dan ga ik rennen
jullie beminnen en heerlijk verwennen
daar helemaal hoog
achter de mooiste regenboog