De wereld schiet aan me voorbij
de lucht om mij heen
vloeibaar, rustig
kabbelend op en neer
op en neer. Doffe tonen
bewegen zichtbaar voort
door de dikke substantie
waarin ik beweeg, tot mijn
trommelvlies wordt
geteisterd. Chaos
chaos, chaos
dreunt het
en de lucht om me heen
wordt steeds dikker
langzaam stik ik in m'n
eigen rust, terwijl de wereld
ontploft.