Hier wil ik me uit terugtrekken; dit wordt veel te gevaarlijk
Dit is niet meer te stoppen, een intercitytrein denderend dichtbij
Doe geen stap op zij of je valt over de rand
Er is geen houden meer aan en we hielden er toch al niet van
Ik bereik mijn kookpunt met luid gesis pneumatische deur
Het staat vast op springen als het niet ontploft
Jij was erbij
Jij hebt het
Precies gezien
Breng onder woorden
Leg eens uit
Jij was erbij
Jij liet het voor
Gezien