Het betekent niet..
Als ik niet terugkijk, dan zie ik tenminste niet hoeveel pijn ik je heb gedaan.
Als ik niet terugkijk, dan zie ik tenminste niet jouw vloeiende tranen elke avond.
Als ik niet terugkijk, dan zie ik tenminste niet die teleurstellende blik in je ogen.
Het betekende niet dat ik er niks aan kon doen.
Ik probeer mijn best te doen, ook al val ik keer op keer.
Ik probeer mijn best te doen, al je verwachtingen waar te maken.
Ik probeer mijn best te doen, zelfs als ik mijn masker daarvoor weer op moet zetten.
Het betekent niet dat het niet mijn schuld is.
Ik wil mijzelf niet verschuilen, maar soms is dat het beste voor iedereen.
Ik wil mijzelf niet verschuilen, maar om alles te verbergen moet ik wel.
Ik wil mijzelf niet verschuilen, dat lukt dan ook niet altijd.
Het betekent niet dat het niet ten koste gaat van mijzelf.
Durfde niks meer te zeggen, het vertrouwen was verleden tijd.
Durfde niks meer te zeggen, bang dat iemand commentaar had.
Durfde niks meer te zeggen, ik dacht dat dat alleen maar averechts zou werken.
Het betekende niet dat ik alles op moest kroppen.
Elke keer hetzelfde, wil niet zeggen dat ik daarom zo negatief moet doen.
Elke keer hetzelfde, wil niet zeggen dat meteen de hele wereld het moet weten.
Elke keer hetzelfde, wil niet zeggen dat ik weer naar beneden val.
Het betekent niet dat de in het water gevallen rozen al uit het water zijn.
Zeker met de mensen om me heen, ga ik alles beter doen.
Zeker met de mensen om me heen, zal ik gevangen worden.
Zeker met de mensen om me heen, hou ik meer rekening met anderen.
Het betekent niet dat zij er altijd zullen zijn.
Telkens weer hoop ik op vergeving, een slechte dag bespaard.
Telkens weer hoop ik op vergeving, van de fouten die ik heb begaan.
Telkens weer hoop ik op vergeving, van jou.
Maar het betekent niet dat ik niet gestraft zal worden.
Bang voor slechte dromen, die niet gevangen kunnen worden.
Bang voor teleurstelling, de blik die jij mij geeft.
Bang voor het verlies, niet van alles wat ik heb.
Bang voor jouw gevoelens, dat het je ooit teveel wordt.
Dat betekent niet dat ook mij geen pijn is aangedaan.
Xxx Danique