Liefde is een woord,
dat mijn hartje bekoord.
Liefde dat ben jij,
Het maakt me steeds blij.
Een liefde zonder reden,
we hebben beiden veel geleden.
De taal is overbodig
We hebben elkaar nodig.
Hand in hand,
knuffelend op het strand.
Heel dicht tegen elkaar,
Was deze droom maar waar...