nog drie keer slapen
nog twee dagen werk
nog één keer stressen
en dan zijn we
weg
weg
weg
reizen is vluchten
heeft iemand ooit gezegd
...hij ging zeker niet graag
weg
weg
weg
heerlijk relaxen
genieten van elkaar
van witte dorpjes
'n zuiders zonnetje
en wegdromen...
weg weg weg