Hoop ik...
In iets wat ik ben, schuilt de waarheid
achter alle leugens die ik elke dag vertel
zit een leidraad die niet eindigt, zonder
dat je ooit het probleem zal weten, waar
ik nu mee zit, wat je aan het doen bent
- er moet verandering komen,
totaal omgooien van alles
vernieuwing van het oude -
zal ik verder gaan, proberen een einde
te maken aan leugens, zonder je pijn te doen
misschien dat ik je ergens pijn wil geven,
je laat mij in de put zitten, zie je dat niet?
dat elke dag er iets meer ruimte tussen ons is
- het zal anders gaan, gauw
alles zal in de war zijn
het oude zal nieuw lijken -
ik weet het niet, ik voel me eenzaam
alleen zal niet zo gauw omhelst worden
door iemand die echt van me houdt, wat
ik maar al te graag zou willen, elke
keer heeft diegene al iemand, of komt
er gewoon totaal niks, geen contact etc.
- ooit zal liefde er zijn
wanneer is een raadsel
net zoals de toekomst een mysterie is -
ik zal verder gaan,
dit wel overwinnen
zal sterker worden
en gelukkig zijn
als het over is.
Hoop ik.