Ik vraag slechts één ding
Til mij op, heel eventjes maar
Hoog boven de wolken
Waar alleen U en ik maar zijn.
En laat mij alles zien.
Wat ik U wil vragen Heer,
Als wij straks samen zijn
Maak mij weer rustig
Van binnen Heer, waar t
Zo waait, al een tijd.
En ook Heer, vraag ik U
Maak mama toch weer beter
Heer, dit is geen leven meer.
Neem haar dan maar dicht,
Ja heel dicht bij U.
En mij eigenlijk ook.
Maar dat kan nog niet,
Heer, ik heb nog een taak,
Hier, in Uw Koninkrijk
Die ik met liefde volbreng!
Here, daar hoog boven de wolken
Waar U en ik alleen maar zijn.
Laat mij dan de weg zien Heer.
Hoe ik wandelen moet.
Daarna zal ik weer verder gaan.
Breng mij dan terug op aarde Heer,
Maar waar ik dan met een lach,
Ja met Uw licht mag wonen.