Voor jou wil ik blijven leven
Door jou hou ik het vol
Voor jou wil ik blijven vechten
Als jij er niet was, had het voor mij geen zin
Dan ging ik weg naar verre landen
Niet weten waar ik terechtkom
Zwervend in de wereld, zonder doel
Zoekend naar de zin van mijn bestaan
Jij bent mijn allerliefste
Ik geef je eten en een aai op je bol
Je maakt me erg gelukkig
Bij jou voel ik me nodig
Het leven heeft toch zin
Dat laat jij mij zien
Om bij je te zijn geeft mij zoveel rust
Als ik je welterusten kust