Kijk toch hoe mooi de aarde is.
Maar ach alles gaat dood .
En dat is een groot gemis.
Zowel natuur als mens worden geboren.
En alles is mooi als ooit te voren.
Want dat is het cirkel van het leven.
En het wordt ons jammer genoeg maar een keer gegeven.
Een groot verdriet blijft dan in ons hangen.
Alsof we in een groot web zijn gevangen.