Het overkomt bijna iedereen..
Op het moment dat je een doel hebt.
Wil je het zo snel mogelijk heen
Zonder hobbels ,kuilen, en vertragingen.
Het moment overkomt vroeg of laat
Er is gen vooruitgang , je staat stil
Je weet het zeker dat je nu in de file staat
De file gaat staps gewijs vooruit.
Je kan er niet tegen , je schreeuwt het uit.
Je ergert je rot,om sneller te gaan
wil je alles proberen.
Dit zal je wel niet lukken ,
je bent jezelf nu flink aan het frustreren.
Je hebt geen idee hoe lang het deze keer duurt.
Om geen ongelukken onderweg te maken
moet je oppassen dat je niet te lang uit het raam tuurt
Soms duurt de file kort ,
dan duurt het weer erg lang
Tijdens deze trage vooruitgang
ben je toch ook niet angstig of bang ??
Onderga de file zonder sneller te willen
Dat scheelt hoop frustratie en pillen
File rijden is net een spel.
Als je de tijd neemt , dan kom je er wel