Ik heb een verleden
die niemand wil weten
Ik wordt gepest
en vaak ook vergeten
maar die vriendschap met jou
dat is meer waard dan geld
jou troost en jou liefde
is het enige dat telt
jij weet jij bent speciaal
en jij hebt een plek in mijn hart
dat heb jij helemaal
vanaf deze nieuwe start
Ik heb een verleden
maar die doet er niet meer toe
Ik leef nu in het heden
Van jou houden is wat ik doe