Oudejaarsavond
wat een feest!!
Maar zijn de kinderen
al zo laat wakker geweest??
Om middernacht
weet je wat ze dan gaan doen??
Dan geven ze hun familie ,
een hele dikke zoen!!
Wensen hun ma en pa
en ook oom Simon en tanta Klaar
een heel gelukkig nieuwjaar!!