Nu zit je daar eindelijk...!
In je eigen gecreerde werkelijkheid.
muziek dat gaat met golven door je heen.
Je gedachte waarin je steeds opnieuw doet verdwalen.
elke dag rennen langs de mensheid elke dag toch alleen.
Rennen om de realiteit terug te kunnen halen.
en bij elke stap wat je zet is je hart nog een stukje meer verandert tot een steen.
een eigen wereld.
gebouwt op je gedachten.
Ben je verloren in al je geverfde kleuren?
op je schilderijen wat je creerde in alle slapenloze lange nachten.
zou de verandering ooit wel nog gebeuren?
Of zit je gewoon op niets te blijven wachten.
alleen...!!
daar in je eigen werkelijkheid.........
Alzolang....