Mag ik nog blijven geloven
in de vriendschap die we hadden,
of is het afgeschreven nu ik niet meer
bij je kan zijn?
Hier sta ik dan, starend in het duister.
Voel het verlies van dichtbij,
de eenzaamheid kleeft zich vast
aan m'n klamme lichaam.
Ik weet niet meer wat ik zeggen moet,
alleen maar "vaarwel, voor altijd."
Ik weet niet of ik je ga missen,
misschien vervaagt m'n gevoel weer,
misschien voel ik nooit meer
als jij weg bent, misschien des te meer.