Ontzagwekkende God,
Verloren gewaande
zielen
worden opnieuw
gevonden,
via het kruis.
Teniet gedaan
al onze zonden,
niet verloren gegaan.
Wat kunnen wij
begrijpen
van oneindige liefde
zonder meer gegeven?
Een leven lang
om te ontdekken,
dwars door alle
valse schijn heen.
Vergeving
is zoiets als
zwanger worden,
een groeiproces.
Dwars door alle
emoties heen
vormt zich
een nieuwe horizon.
Ontzagwekkende God,
alles overstralende liefde,
worden tranen van geluk
Zichtbaar gemaakt.
Fijne paasdagen Tineke Ebing