Dag lieve kleine man!
Zeg het eens, wat is er dan?
Moet je zo huilen?
Heb je zo'n verdriet?
En ben je misschien bang,
Dat niemand het ziet?
Rustig maar, ik ben er al,
Ik laat je niet alleen.
Je hoeft niet te denken,
Waar gaat mijn mama nu weer heen?
Je papa en ik zijn zo blij met jou,
Ach ventje toch, kom hier,
We hebben aan jou, zoveel plezier!
Sinds jij er bent,
Zeg kleine vent,
Zijn we zo gelukkig,
We voelen ons compleet.
Dag lieve kleine man!
Zeg het eens, wat is er dan?
Of denk je bij jezelf:
"Mama doe toch niet zo raar,
Je weet toch dat ik nog niet praten kan!"
Veel liefs en een dikke knuffel,
Mama