Ik voel veel pijn
omdat ik bij je wil zijn
Want jij hebt iets bij me losgemaakt
wat rechtstreeks m'n hart heeft geraakt
Nu moet ik verder zonder jou, ik moet het leren
Al kan ik het nog niet accepteren
Misschien zijn we niet voor elkaar bedoeld
Maar 1 ding weet ik zeker
Dit heb ik nog nooit voor iemand gevoeld
Ik laat het niet merken
maar in mij is het stil
Ik kan het niet verwerken
Want jij bent de enige die ik wil
Je moet weten dat ik je nooit zal vergeten
Misschien voel ik me nu verward
maar jij houdt altijd een speciaal plekje in m'n hart!