Ik snap niet dat de wereld jouw niet ziet!
Ik snap niet dat de wereld jouw niet ziet!
Ik snap niet dat de mensen jouw niet helpen,..
Ik snap niet dat de wereld jouw niet ziet!!
Zien ze dan echt niet jouw verdriet!
Ik snap niet dat ze het niet begrijpen!
Kunnen ze dan echt niet door je
krokodillen lach heen kijken!
Of willen ze het gewoon niet zien,..
Is dat het dan misschien??
Of verberg je het te goed??,..
Is het dat je het meer tonen moet..
Misschien hou je alles wel te stil..
speel je gewoon veel te goed toneel.
Misschien moet je eens laten horen wat je voelt,
Hopelijk snappen ze dan wat je bedoelt!
Want ook al is er nog zoveel mis..
Er is blijkbaar niemand,
die uit zich zelf vraagt wat er is.
Mensen missen waarschijnlijk die gaven..
Als je hulp nodig hebt zul je er dus blijkbaar..
Hoe dom het ook klinkt,,
toch echt zelf om moeten vragen..