Verwonderd en zo onverwacht,
was het na twee en half jaar gedaan.
Je vertelde me dat je er goed had over nagedacht,
maar dat jou liefde voor mij in rook was opgegaan.
Ik heb steeds voor u alles gegeven,
maar ik had een te groot verlangen.
Samen hebben we enorme leuke tijden mogen beleven,
welke in mijn hart eeuwig zullen blijven hangen.
Ieder van ons heeft nu nieuwe vrienden gevat
en hebben elke terug een nieuw verlangen.
We bewandelen elk een ander pad
maar toch zal niemand jou ooit kunnen vervangen.
Voor mij ben, en blijf je, mijn eerste grote liefde.