Veel met elkaar omgaan
Ik voelde me steeds raar
Ik kwam erachter dat ik verliefd op je was
En jij op mij, we wouden eigenlijk een poosje wachten
Maar ik werd gek,een nacht,dag of zelfs een seconde zonder jou word me al te veel
Ik kan niet zonder jou
Ik ben zo verliefd op je en jij ook net zo erg op mij
Ik vroeg en jij zei ja, nou zijn we samen
Nou ben je me vriendje en ik jou vriendinnetje
Jij wilt mij net zo graag zien als ik jou
Als ik je hand vasthoud dan voel ik me goed
Je houd hem stevig vast en ik voel me dan veilig
Eerst voel ik me verlegen dan houd je me vast,dan wil ik blozen
Maar als ik dan niet meer bij je ben
Dan denk ik weer aan vandaag
Je houd me vast en je lacht,je kijkt stiekem naar mij
En ik ook stiekem naar jou
Ik krijg kriebels in me buikje,ja,ik ben verliefd op je
En jij ook op mij