De tranen vandaag zijn extra bitter
Schreeuwend het huis uit gelopen
Blindelings over de weg gegaan
Ergens diep in een hoek weg gekropen.
De pijn vandaag doet zo veel meer pijn
Mijn ogen opgezwollen en gesloten
Zo gewenst naar mijn laatste dag
Mijn verleden heeft besloten.
De leegte vandaag voelt extra leeg
Terwijl hij overloopt van oud zeer.
Hopend dat ze me ooit zullen begrijpen
Elke seconde, minuut en dag steeds maar meer.