Jij bent weg,,
weg van hier,,
je bent niet meer bij mij,,
ik ben uit je hart,,
je ging ervandoor,,
zonder wat te zeggen,,
je bent nu daar,,
en ik ben hier,,
je bent weg,,
weg van hier,,
je bent niet meer bij mij,,
ik ben uit je hart,,
je bent daar gelukkig,,
het leven is hard,,
je was hier voor even,,
en zo, uit het niet..voorgoed weggebleven.