Hier zit ik dan tussen 3 mensen. Twee vrouwen, één man. Een zware-shag rokende man nogwel. Denkt slim te zijn door de tv-gids te lezen, met als enige doel, het opsporen van uitzendingen van motor-racen.
Mijn stiefzus graait met haar vingers in haar neus, op zoek naar snotjes en ander etenswaar. Daar is ze dan wel snel mee klaar, aangezien haar neus niet groter is dan het formaat vingerkoot. Zijn dit nou de types die je later terug ziet in de goot? Kansloze toekomstdromen, plekken waar ze nooit zullen komen? Polsensnijend landvoorwaarts, plekken waar ze denken god, hier was ik nog laatst? Was dit niet de ene brug waar mijn zoveelste zelfmoordpoging ondernam? Doodkletterend op straat als een geplette mug?
Ik schrik op uit mijn gedachtegang. Ik vergat nog een persoon. Ja jij, vieze gluiperige ouwe tang. Ik heb je wel in de gaten, met je snode plannen, ja jij valt alleen op rijke mannen. Over jou geen woord kwaad hoor. Ik heb het je al vergeven, maar nu niet denken dat ik met jou kan leven. Het liefst zie ik ze verdwijnen door de deur. Weg ermee, oprotten, Ook met jullie lichaamsgeur, wat mij doet denken aan 10 jaar oude ballen tegen motten!